Naši treneri su se družili u bivšoj Jugoslaviji, a mi nastavljamo tradiciju

Srpska atletičarka Ivana Španović uvek ističe kako je dobra prijateljica sa Hrvatskim atletičarkama Sandrom Perković i Sarom Kolak, koje su na Igrama u Riju osvojile zlatne medalje.

Foto: Beta

Foto: Beta

– Ne znam zašto ne bismo bile dobre prijateljice. To što su one Hrvatice, a ja Srpkinja, nema baš nikakve veze. Uostalom, naši treneri su se isto tako lepo družili u bivšoj Jugoslaviji i ne vidim zašto bi bio problem to što smo mi druženje nastavile. Dobra prijateljica mi je i Blanka Vlašić. Svi se mi družimo na velikim takmičenjima, na mitinzima Dijamantske lige, gde ima čak više prostora i vremena pa se popije i poneka kafa – rekla je Ivana Španović, kojoj je Sandra Perković jedan od sportskih uzora.

– Ko od atletičarki ne bi hteo da ima takve uspehe kao Sandra? Želim da budem toliko dobra kao ona. A da bih bila tako dobra, moram za početak da osvojim svetsku i olimpijsku zlatnu medalju. Prošle godine u Pekingu bila sam blizu svetskog, a ove godine u Riju blizu olimpijskog zlata. Nisam imala sreće – istakla je najbolja srpska atletičarka.

U Riju je bila jedna od najvećih navijačica Sandre i Sare.

– Znam da su i one navijale za mene – kazala je Španović, a prenose hrvatski mediji.

Pogledajte komentare (2)

2 komentara

  • srb

    A svoju si,tamo naučenu mržnju,doneo sa sobom.Nema razlike…

  • Sekula

    Ne bi trebalo da se družite jer su fašisti kojima ne pada na pamet ni da se izvinu za sve što su nam radili u prethodnom stoljeću.

Ostavite komentar