najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Naši treneri su se družili u bivšoj Jugoslaviji, a mi nastavljamo tradiciju

Srpska atletičarka Ivana Španović uvek ističe kako je dobra prijateljica sa Hrvatskim atletičarkama Sandrom Perković i Sarom Kolak, koje su na Igrama u Riju osvojile zlatne medalje.

– Ne znam zašto ne bismo bile dobre prijateljice. To što su one Hrvatice, a ja Srpkinja, nema baš nikakve veze. Uostalom, naši treneri su se isto tako lepo družili u bivšoj Jugoslaviji i ne vidim zašto bi bio problem to što smo mi druženje nastavile. Dobra prijateljica mi je i Blanka Vlašić. Svi se mi družimo na velikim takmičenjima, na mitinzima Dijamantske lige, gde ima čak više prostora i vremena pa se popije i poneka kafa – rekla je Ivana Španović, kojoj je Sandra Perković jedan od sportskih uzora.

– Ko od atletičarki ne bi hteo da ima takve uspehe kao Sandra? Želim da budem toliko dobra kao ona. A da bih bila tako dobra, moram za početak da osvojim svetsku i olimpijsku zlatnu medalju. Prošle godine u Pekingu bila sam blizu svetskog, a ove godine u Riju blizu olimpijskog zlata. Nisam imala sreće – istakla je najbolja srpska atletičarka.

U Riju je bila jedna od najvećih navijačica Sandre i Sare.

– Znam da su i one navijale za mene – kazala je Španović, a prenose hrvatski mediji.

2 komentara
  1. srb

    A svoju si,tamo naučenu mržnju,doneo sa sobom.Nema razlike…

  2. Sekula

    Ne bi trebalo da se družite jer su fašisti kojima ne pada na pamet ni da se izvinu za sve što su nam radili u prethodnom stoljeću.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike