U trendu

Natho doneo pobedu Partizanu protiv Radničkog u 88. minutu

KRAGUJEVAC – Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Kragujevcu ekipu Radničkog 1:0 (0:0) u poslednjem meču osmog kola Superlige Srbije.

Jedini gol na ovoj utakmici postigao je Bibars Natho u 88. minutu. Na ovom meču za ekipu Partizana je debitovao Hamidu Traore, koji je igrao do 85. minuta.

Prvu šansu na utakmici imao je Partizan u 18. minutu preko Fusenija Dijabatea, koji je levom nogom šutirao preko gola. Oba tima zaigrala su ofanzivnije u finišu prvog poluvremena, a i Radnički i Partizan su propustili po nekoliko šansi.

Oba kluba su sporo ušla u drugo poluvreme, a Partizan nije uspeo da stvori veliku šansu iako je imao loptu više u svom posedu. Radnički je imao veliku priliku u 79. minutu, ali je dobro intervenisala odbrana gostiju. „Crno-beli“ su uzvratili u 81. minutu, ali je golman Radničkog izbacio loptu u korner posle udarca Sameda Baždara. Samo dva minuta kasnije domaći fudbaleri su imali novu šansu da dođu do gola, ponovo je intervenisala odbrana Partizana.

Gosti su do pobede stigli u 88. minutu. Siniša Saničanin je šutirao glavom posle kronera, golman Radničkog Stojan Leković je kratko odbio loptu na koju je natrčao Natho i smestio je u mrežu domaćeg tima.

Partizan je trenutno osmi na tabeli sa 11 bodova, dok Radnički zauzima deseto mesto sa devet bodova.

Partizan će u narednom kolu 31. avgusta na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu, dok će Radnički gostovati ekipi TSC.

Preostali mečevi 8. kola SLS odigrani su u prethodna tri dana. Radnik i Vojvodina odigrali su u četvrtak bez pobednika, 1:1. Novi Pazar je u petak u Novom Sadu pobedio Mladost 2:1, dok je Radnički u Nišu bio bolji od Napretka 3:2. Spartak i TSC igrali su u Subotici bez golova.

Juče su odigrana tri meča 8. kola SLS, a postignuti su sledeći rezultati: Mladost (L) – Voždovac 1:2, Kolubara – Čukarički 3:2 i Crvena zvezda – Javor 4:1.

Prvo mesto na tabeli drži Crvena zvezda sa 18 bodova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar