U trendu

Navijači Reala besni zbog snimka stomaka Luke Jovića (video)

Luka Jović pretprošlog leta bio je najveći hit među napadačima na tržištu.

Mladi, tada 21-godišnji golgeter Ajntrahta odigrao je briljantnu sezonu u Bundesligi i Ligi Evrope, nakon čega je uz odštetu od 63 miliona evra prešao u Real.

Tako je postao najskuplji srpski fudbaler u istoriji, ali dve godine kasnije smatra se i za jednog od najvećih promašaja Reala ikad.

Jović je za godinu i po u Realu odigrao samo 32 utakmice, većinu kao rezerva, i postigao samo dva gola.

Zato je početkom ove godine poslan na pozajmicu u Ajntraht. Tamo je sjajno počeo, ali se brzo vratio formi koju je pokazivao u Realu.

Jasno je dakle zašto mu referentni Transfermarkt sada vrednost procenjuje na 20 miliona evra ili trećinu od iznosa koliko ga je vrednovao u leto 2019.

Zidan je praktično otpisao Jovića, ali njegov naslednik Anćeloti odlučio je da dâ priliku svim igračima Reala, pa tako i Joviću.

Međutim, nakon što je Real objavio snimak početka prvog treninga pred novu sezonu, taj video je na društvenim mrežama postao viralan, i to zbog razloga koji nikako ne idu u prilog Joviću.

Realovi navijači su, naime, odmah u komentarima primetili da Jović ima previše kilograma i da po tome očigledno odskače od ostalih igrača, zbog čega su navijači ogorčeni, preneli su svi španski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.