U trendu

Navijači već ispred stadiona Zvezde: Karta, karta, karta..

BEOGRAD – Navijači iz cele Srbije, Republike Srpske, Crne Gore, Makedonije, Švajcarske i ostalih delova Evrope već su počeli da se skupljaju ispred i oko stadiona „Rajko Mitić“, čak devet sati pre utakmice između fudbalera Crvene zvezde i Napolija u Ligi šampiona.

Kolika euforija vlada najbolje govori da mnogi nemaju ulaznice za meč, ali su i pored toga stigli u Beograd na najveći srpski stadion, javlja reporter Tanjuga sa lica mesta.

Zato se reč „karta“ čije bukvalno na svakom metru.

Među njima je i četvoročlana porodica iz Podgorice, Boro Bojić je sa suprugom i dvoje male dece – sinom i ćerkom.

„Nemamo kartu za Napoli, ali nadamo se da ćemo se nekako snaći. Došli smo pre četiri dana iz Podgorice, bili i na meču protiv Radnika… Nadamo se da ćemo imati sreće da nabavimo ulaznice“, rekao je Bojić u izjavi Tanjugu.

On je prognozirao trijumf Zvezde 2:0, uz golove kapitena Vujadina Savića i Ricmonda Boaćija.

Među 50.000 srećnika utakmici će prisustvovati i dvojica navijača iz Bazela, koji su do ulaznice došli preko interneta i za njih čekali četiri sata.

„Dugo smo cekali, ali se na kraju isplatilo. Očekujem pobedu 2:1“, kaže Manuel, a drug ga prekida da će čovek odluke biti Boaći.

Naravno, tu je i veliki broj pristalica iz Republike Srpske, a dvojicu njih ekipa Tanjuga je naletela po izlasku iz klupske prodavnice sa kupljenim rekvizitima.

„Došli smo iz Gradiške, nabavili karte srećno i zato se osećamo ispunjenima što imamo priliku da budemo deo spektakla“, poručili su navijači, uz poruku da su optimisti i da veruju u pobedu.

Na svakom koraku oko stadiona oseća se duh Lige šampiona i velikog događaja, veliki broj redara je već angažovan, a tu su i oni koji su zaduženi da obave poslednje tehnicke pripreme za utakmicu.

Utakmica C grupe Lige šampiona između Crvene zvezde i Napolija igra se večeras od 21 sat na stadionu „Rajko Mitić“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.