U trendu

Navijači Zvezde napravili „sačekušu“ za grupu pristalica Rome

RIM – Navijači Crvene zvezde napravili su u Rimu zasedu grupi pristalica Rome posle meča sa Empolijem, koji je odigran u subotu uveče na Olimpijskom stadionu u glavnom gradu Italije, prenosi italijanska „Republika“.

„Republika“ navodi da su navijači Crvene zvezde, popularne „Delije“, prošle nedelje u velikom broju bodrili košarkaše „crveno-belih“ na mečevima Evrolige protiv Virtusa u Bolonji i Armanija u Milanu.

Italijanski mediji ističu da su „Delije“ doputovale u Rim posle utakmica Evrolige i nedaleko od Olimpijskog stadiona u Rimu napravile „sačekušu“ za navijačku grupu Rome „Fedajn Roma“ i otele zastavu pristalicama rimskog kluba.

Pripadnici grupe „Fedajn Roma“ su u bratskim odnosima sa navijačima Dinama „Bed blu bojsima“ i pristalicama Panatinaikosa.

Italijanski mediji podsećaju da postoji veliko rivalstvo među navijačima, pošto su „Delije“ u bratskim odnosima sa pristalicama Olimpijakosa, zbog čega je i došlo do „sačekuše“ u Rimu.

Pristalice Intera su se potom oglasile saopštenjem i izrazile su solidarnost sa navijačima Rome zbog akcije „Delija“ u Rimu.

Grupa „Fedajn Roma“ se najčešće sukobljava sa navijačima Napolija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar