U trendu

Navijaču preti doživotna zabrana zbog ovog incidenta (video)

Navijač Boston Seltiksa uhapšen je nakon utakmice i mogao bi da dobije doživotnu zabranu posete TD Gardenu nakon što je bacio flašicu vode na igrača Bruklin Netsa, Kajri Irvinga, posle nedeljne utakmice NBA doigravanja.

Na snimcima se vidi da su redari brzo reagovali, pre nego što su navijača odveli u lisicama. Izveštaj Stadiuma kaže da je navijaču doživotno zabranjeno prisustvovanje utakmicama Seltiksa, dok je, prema drugim izveštajima, doživotna zabrana moguća, ali nije konačno doneta.

Incident se dogodio nakon što su Netsi u četvrtoj utakmici doigravanja Istočne konferencije pobedili 141:126 Seltiks i poveli s 3:1 u seriji na četiri pobede. Irving je prišao centru i pravio se kao da briše patiku na logo Seltiksa, pre nego što se okrenuo prema svlačionici.

Pre nego što je stigao do tunela, navijač je bacio flašicu u njegovom smeru. Flaša nije udarila Irvinga, ali privukla mu je pažnju, a on i nekoliko saigrača zaustavili su se i započeli raspravu s navijačem.

Irving je izazivao zvižduke domaćih navijača tokom cele utakmice, koju je pratilo 17.226 gledalaca. Dve sezone igrao je za Boston, u 2017./18. i 2018./19., pre nego je prešao u Bruklin.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.