U trendu

NBA košarkaš Bridžis optužen za nasilje u porodici

LOS ANĐELES – Košarkaš Šarlot Hornetsa Majls Bridžis zvanično je optužen za nasilje u porodici i zlostavljanje dece, prenose brojni američki mediji, uključujući i Njujork Tajms.

Bridžis je uhapšen je 29. juna u Los Anđelesu nakon što je njegova partnerka Mišel DŽonson objavila na društvenim mrežama fotografije na kojima su se jasno videle povrede.

Košarkaš je optužen za povređivanje roditelja deteta i dva slučaja zlostavljanja dece pod okolnostima ili uslovima koji mogu da dovedu do teških telesnih povreda ili smrti.

„Nasilje u porodici stvara fizičku, mentalnu i emotivnu traumu koja ima dugoročan uticaj na sve koji su tome izloženi. Deca koja svedoče nasilju su naročito ranjiva i negativan efekat na njih se ne može izmeriti“, izjavio je DŽordž Gaskon, tužilac okruga Los Anđeles.

Majls Bridžis od 2018. godine igra u NBA ligi za ekipu Šarlot Hornetsa. Trenutno je ograničeni slobodni agent, ali je pitanje da li će se posle ozbiljnih optužbi izboriti za novi ugovor u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar