U trendu

Nećete verovati sa kolikim noktima Serena igra tenis (foto)

Američka teniska legenda Serena Vilijams jedna je od favoritkinja za osvajanje trofeja u ženskoj konkurenciji na prvom ovogodišnjem Gren slemu.

Osvajačica 23 trofeja sa najvažnijih turnira juče je proslavila i veliki uspeh u karijeri – 350. pobedu na Gren slemovima, a njeni obožavaoci primetili su i nešto zanimljivo na rukama slavne 38-godišnje sportistkinje.

Serena na turniru u Melburnu nosi i poseban manikir. Nokti su joj neobično dugački, svaki je obojen u drugu nijansu i ukrašen cirkonima, a na domalom prstu ima iscrtanu koalu.

Vilijamsova je ovim potezom podržala veliku akciju spašavanja životinja koje su stradale prilikom velikih požara u Australiji.

Teniserka je, baš kao i mnogi iz teniskog sveta, bila aktivna na društvenim mrežama za vreme požara i pozivala je svoje pratioce da doniraju novac za spas životinja.

– Srce mi je slomljeno zbog požara u Australiji. Izgubili smo preko 500 miliona životinja, mnogo ljudi je ostalo bez svojih domova, a mi moramo da reagujemo tako da pomognemo kome god možemo. Australiju posećujem poslednjih 20 godina i sve ovo me je jako pogodilo – napisala je Serena na svom Instagram profilu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.