U trendu

Neočekivani potes u odbojci: Smenjeni svi selektori, ostao samo jedan

Odbojkaški savez Srbije smenio je gotovo sve selektore, na svim nivoima i u svim starosnim selekcijama, a „preživeo“ je samo Zoran Terzić.

Višegodišnji selektor ženske A reprezentacije Srbije ostao je na klupi, što i ne čudi, jer pravi istorijske rezultate.

Terzić je sa devojkama bio dvostruki uzastopni evropski šampion, dok je ove godine osvojeno srebro na EP u Beogradu, kao i bronza na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Ipak, srpska odbojka je u jednom danu doživela neviđen potres, pošto Slobodan Kovač nije više selektor odbojkaša, a biće novih imena u svim selekcijama, i ženskim i muškim.

„Predsedništvo Odbojkaškog saveza Srbije je na svojoj redovnoj sednici donelo odluku i da se ne nastavi saradnja sa selektorima naših mlađih reprezentativnih selekcija u muškoj i ženskoj konkurenciji, i to za juniorski, kadetski i pionirski uzrast. Imenovanje novih selektora mlađih nacionalnih selekcija vršiće se u skladu sa predstojećim konkursom koji će biti objavljen od strane Saveza“, saopštio je OSS, a prenosi Nova.rs.

Takođe, iz Odbojkaškog saveza Srbije zahvalili su se selektorima na dosadašnjem radu uz želje da imaju uspeha u predstojećim takmičenjima i klupskim obavezama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar