U trendu

Neverovatna scena na RG: Protivnica prima pomoć, ona – ruča (foto)

Nemica Laura Zigemund plasirala se u četvrtfinale Rolan Garosa, prvo u karijeri na Gren Slem turnirima. Na tom putu je u osmini finala pobedila Paulu Badosu (7-5, 6-2), a meč ne bi bilo toliko zanimljiv da Zigemundova nije tokom njega, u trenutku dok je njenoj protivnici ukazivana pomoć – ručala!

Naime, dok je Špankinja primala medicinski tretman, Nemicu je spopala glad pa je od organizatora dobila posudu i pribor i stavila nešto u prazan želudac.

– Imala sam problema sa želucem i nisam mogla ništa da jedem uoči meča. Zamolila sam svog fizioterapeuta da mi donese nešto s ugljenim hidratima. Pirinač ili krompir, svejedno. Verovatno je čudno izgledalo da jedem tokom meča s viljuškom, ali bolje nego da imam nizak šećer – otkrila je pozadinu svega 32-godišnja teniserka.

Glavni sudija Džon Blom rekao je da tako što još nije doživeo, ali u ovom najčudnijem Rolan Garosu ikada valjda se i nešto slično moralo da se dogodi. Serena Vilijams i Sten Vavrinka naručivali su espreso, a evo sada je na terenu postavljen i ručak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.