U trendu

Neviđeno na fudbalskim terenima: Navijač pucao iz pištolja, igrači pobegli

Utakmica Druge lige TK između domaće Turije i Stjepan Polja je prekinuta, u 35. minuti pri vođstvu gostiju rezultatom 2:0, prenose mediji u regionu.

Ništa neobično, rekli bi, ali razlog za prekid utakmice je, verovali ili ne, činjenica da je jedan gostujući navijač tokom utakmice koristio oružje.

Kako su za Avaz.ba potvrdili iz FK Turija, incident se dogodio pri vodstvu Stjepan Polja rezultatom 2:0.

– Nakon drugog gola Stjepan Polja, jedan gostujući navijač je izvadio oružje i počeo pucati, nakon čega, domaći tim od straha napušta teren i utakmica se prekida – kažu nam iz Turije.

Dodaju da su nađene i čaure i da je i pomoćni sudija čuo sve.

– Nakon dolaska policije, nađene su čahure, a osoba koja je pucala je pobegla automobilom, ali je i fotografisana prilikom bežanja. Policija je napisala u izveštaju da je pucao gostujući navijač i fotografisane su čaure. Čekamo odluku Nogometnog saveza TK – rekli su iz kluba.

Predsednik FK Turija Avdo Mosorović je potvrdio za Avaz.ba da je današnja utakmica prekinuta zbog upotrebe oružja, prenose mediji.

– Jednostavno momci su bili frustrirani i počeli su bežati s terena. Znate nije ugodna situacija nimalo kada se nešto tako desi. Pištolj je bio gasni, pronađena su tri zrna. Kao predsednik kluba sam pokušao sve zaštititi, nisam dao da se napravi bilo kakva gužva na terenu, prema bilo kome. Nama ovde dolaze ljudi sa strane da prave probleme. Potpuno sam razočaran u sva ova dešavanja. Dugo godina sam bio fudbaler, ali ovako nešto nisam doživeo – kaže nam Mosorović.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.