U trendu

Nevil: Dao bih otkaz u Čelsiju onome ko je pustio Matića

Bivši kapiten Mančester Junajteda Geri Nevil izjavio je da bi u Čelsiju trebalo da dobiju otkaz svi oni koji su pristali da puste srpskog fudbalera Nemanju Matića na Old Traford.

Matić je letos stigao u Junajted na insistiranje menadžera Žozea Murinja i odmah oduševio svojim igrama, a Nevil smatra da upravo visoki vezista ključan ove sezone u pohodu na titulu.

„Kada biste sada pitali ljude iz Čelsija koga bi doveli, odgovor bio bio Matića. Kao zamenu su angažovali Bakajoka, ali nisu isti igrači, on ne drži tim. Prava zamena nije stigla. Nemanju ne bih pustio da mi ode iza zgrade, vezao bih ga za zidove u trening kampu“, rekao je Nevil za BBC.

Kritike prema Čelsiju zbog takvog poteza izražene su posle nove očajne igre i ubedljivog poraza u Italiji od Rome (3:0) u Ligi šampiona.

„Šta se loše dešava Čelsiju? Jedna reč, Matić. Jednostavno je, prvi minut posle prodaje Matića morate da shvatite da ste pogrešili. Ekipa je imala čvrstinu sa Kanteom i njim ispred obrane. Svako ko je doneo odluku da ga pusti mora da dobije otkaz. To je jedna od najlošijih odluka koju sam video u Premijer ligi“, naveo je Nevil.

Reči bivšeg engleskog reprezentativca dolaze baš pred duel Čelsija i Mančester Junajteda u nedelju na Stamford bridžu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar