U trendu

Nikolić: Ostvarili smo istorijsku pobedu protiv Partizana

SREMSKA MITROVICA – Trener Radničkog iz Sremske Mitrovice Dejan Nikolić izjavio je da je njegova ekipa ostvarila istorijsku pobedu protiv Partizana u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Radnički se plasirao u osminu finala Kupa Srbije, pošto je posle boljeg izvođenja penala pobedio Partizan ukupnim rezultatom 3:1. Partizan je vodio 1:0, a domaći su do izjednačenja stigli u 92. minutu. Radnički je potom do pobede stigao rezultatom 2:0 u penal seriji.

„Sigurno je da bih bio zadovoljan da je ostalo 1:0 za Partizan. Rekao sam i pre početka meča nama je bio cilj da držimo utakmicu u neizvesnosti. Na poluvremenu sam rekao da nemaju strah, idemo, pa šta nam Bog da, rezultat je na kraju najmanje bitan. Na kraju je Partizan promašio šanse, penali su lutrija, bili smo srećniji i zabeležili smo istorijsku pobedu“; rekao je Nikolić za TV Arena sport.

On je istakao da pobedu protiv Partizana nikada neće da zaboravi.

„Ovo je nešto što se ne zaboravlja, ovo će u mojoj trenerskoj karijeri ostati u posebnom sećanju. Nadam se da će ovo biti vetar u leđa na mečevima u Prvoj ligi Srbije. Ovim rezultatom i podvigom će i u prvenstvu sve doći na svoje mesto“, dodao je trener Radničkog.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.