U trendu

Nisu zaboravili novčiće i upaljač: Evroliga kaznila Zvezdu!

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sa 6.500 evra zbog novog incidenta navijača u Evroligi i bacanja tvrdih predmeta tokom utakmice sa Fenerbahčeom (75:73) u dvorani Aleksandar Nikolić.

Kako se navodi u zvaničnom obrazloženju disciplinskog sudije Evrolige koje je stiglo na adresu kluba, Zvezda je kažnjena zbog bacanja metalnog novca i jednog upaljača na parket tokom utakmice 17. kola elitnog takmičenja.

Zbog ubacivanja tvrdih predmeta tokom treće i četvrte četvrtine klub je kažnjen sa 5.000 evra, kao i dodatno sa 1.500 zbog ulaska navijača na teren posle utakmice, a navedeno je da su tom prilikom „sudije, igrači i treneri oba tima, nesmetano i bez ikakvog incidenta napustili parket“.

Crvena zvezda je podsetila da je prethodnih sezona sankcionisana više puta zbog sličnih incidenata, velikim novčanim kaznama u ukupnom iznosu od više desetina hiljada evra i iz tog razloga apelovala na navijače da sportski navijaju u narednim mečevima Evrolige, jer svaka naredna kazna može ponovo da dovede do suspenzije domaćeg terena.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar