U trendu

Novak Đoković otkrio zašto su ćerki dali ime Tara (foto)

Novak Đoković je nedavno završio takmičenje u Londonu, a kako mu sledi duži odmor, sa porodicom se vratio u Srbiju.

Slobodno vreme koristi da sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom obilazi domovinu. Sada su posetili planinu Taru, a teniski as je objavio prelepe fotografije i otkrio jednu zanimljivu činjenicu.

‒ Koliko samo lepote i bogatstva nudi naša Srbija. Tara je divlja planina koja skriva svoje tajne sve dok ne dođete do nje i pokažete joj veliko divljenje. Jezera Perućac i Zaovine, istorijska reka Drina koja moćno teče i očarava svakog ko je ugleda. Zahvalni smo na zajedničkom, porodičnom vremenu i radujemo se daljem istraživanju bisera naše divne zemlje ‒  napisao je Novak i dodao da je lepota ove planine jedan od razloga što je njihova ćerka dobila ovo ime.

‒ Naša ćerka je delimično dobila ime zbog ovog mesta i lepote divlje prirode ‒ napisao je Novak, a fotografije sa porodičnog odmora objavila je i njegova supruga Jelena.

‒ „Blago onom koji ume šumor šume da razume“ „Ovde niko ne može biti tužan.” Vukovi, divokoze, mrki medvedi, Pančićeva omorika… al jedna je neustrašiva Tara ‒  napisala je Jelena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar