U trendu

Novak se sprema za turnir u Australiji, a Jelena uživa u Južnoj Americi!?

Jelena i Novak Đoković važe za jedan od najskladnijih parova među poznatim ličnostima, ali mnoge je iznenadila činjenica da se supružnici trenutno nalaze hiljadama kilometara daleko jedno od drugog, na dva razičita kontinenta.

Za nekoliko dana počinje prvi grend slem turnir sezone, Australijan open i naš najbolji teniser Novak Đoković spreman je da se vrati na teren nakon nekoliko meseci pauze. Zbog povrede lakta, Đoković je propustio drugu polovinu prethodne sezone, a na jučerašnjoj konferenciji priznao je da ‘još uvek nije 100% zdrav’, ali da u njemu ‘gori stara vatra’.

Dok se Nole priprema za prvi meč sa Amerikancem Jangom, koji se igra u noći između nedelje i ponedeljka, njegova supruga Jelena Đoković uživa hiljadama kilometara dalje, u Ekvadoru. Ona je posetila ovu južnoameričku zemlju, i nije krila oduševljenje Vilkabambom, odnosno ‘dolinom dugovečnosti’.

– Jedna stvar na kojoj sam zahvalna su neverovatni ljudi koje sam upoznala. Vrhunac putovanja bila je porodica kod koje sam odsela. Dane smo provodili šetajući, razgovarajući i otkrivajući nove stvari. Jedva čekam nove avanture – napisala je Jelena pored fotografija koje je postavila na svoj Instagram.

Jelena nije pratila Novaka dok je igrao na Vimbldonu u julu 2017. godine, posle čega je napravio 6-mesečnu pauzu, a ni sada ponovo nije sa Novakom, kada ulaže velike napore da se vrati u formu na Australijan Openu.

Da li će Jelena ipak biti uz Novaka i da li će bodriti tokom mečeva na Australijan open-u, ostaje da vidimo.

Napišite nam Vaše mišljenje o tome u komentarima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.