U trendu

Novak u polufinalu turnira u Dubaiju (video)

Ekspresnom pobedom Đoković se plasirao u polufinale turnira u Dubaiju, slavio je sa 6:2, 6:2 protiv Karena Hačanova.

Furiozno je počeo meč Novak Đoković, a već nakon dvadesetak minuta imao je prvu set priliku. Nije uspeo da je „unovči“, ali jeste treću, na tačno 33 minuta od početka duela protiv Rusa.

A taj deo meča išao je ovako: Hačanov je osvojio samo jedan servis gem, i to prvi, da bi potom ritern udarcima Srbin „izmaltretirao“ rivala. Veoma brzo je Novak imao 5:1 i set loptu, ali se tada Hačanov digao iz pepela i napravio prvi brejk na meču, ujedno i jedini, za prvu izgubljenu servu na turniru Srbina. Nije želeo da rizikuje Đoković, pa je dodatno napao rivala i novim brejkom poveo u setovima.

U drugom setu Đoković kao da je stisnuo ono veliko crveno dugme sa natpisom „nitro“ i prošao „kroz“ Hačanova. Rus je bio bez ideje, ali i svaku koja mu je sinula ugušio je Srbin. Kao da je u svakom momentu Đoković bio ispred Karena Hačanova i znao šta da uradi, gde da se postavi ili napadne mladog Rusa.

Ono što je poznato jeste da će Đoković u finalu sigurno igrati protiv Francuza, pošto čeka boljeg iz duela Monfils – Gaske.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.