U trendu

Nurmagomedov ismejao Makgregora (video, foto)

Šampion u mešovitim borilačkim veštinama u lakoj kategoriji u UFC-u Habib Nurmagomedov odgovorio je bivšem osvajaču titule Konoru Makgregoru, koji je ismejao Rusa zbog izjave o uličnim borbama.
Rus je odreagovao na objavu Makgregora na društvenim mrežama gde je Irac objavio fotografiju Nurmagomedova s preplašenim izrazom na licu tokom napada Konora i njegovih prijatelja na autobus Nurmagomedova pre UFC 223.

https://twitter.com/TheNotoriousMMA/status/1236735413685010441

Bivši šampion je na ovaj način odgovorio na izjavu Habiba o tome kako je mnogo puta učestvovao u uličnim borbama. Naime, na konferenciji za novinare s Tonijem Fergusonom, Nurmagomedov je izjavio da Amerikanac ne zna ništa o uličnim tučama, za razliku od Habiba koji ima mnogo iskustva u uličnim borbama.

Ruski borac je, kao odgovor, na Tviteru objavio kadar video-snimka njegove borbe s Makgregorom, održane oktobra 2018. godine, na kom je Nurmagomedov nadjačao Makregora.

„Pomozi-ii-te”, napisao je ispod snimka Habib.

Nurmagomedov je u jesen 2018. godine pobedio Makgregora, a ovu borbu pratili su skandali. Irac je više puta govorio da želi revanš.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.