U trendu

Obradović: Daćemo sve od sebe na meču protiv Zvezde

BEOGRAD – Trener Partizana Željko Obradović izjavio je da će košarkaši „crno-belih“ dati sve od sebe na derbi meču osmog kola regionalne lige protiv Crvene zvezde.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana biće odigrana sutra uveče od 20 sati.

„Prvi derbi u nizu koji ćemo igrati ove godine. Promena trenera je pokazala da su se vratili na pravi kolosek, da igraju veoma dobro i nikada ni jedna utakmica protiv Crvene zvezde nije bila laka. Specijalna utakmica, to svi znamo. Trudimo se i pripremamo da odigramo najbolje što možemo. Ko god da bude u našoj ekipi, moramo da damo sve od sebe, u poslednje dve utakmice je bilo jasno da na momente igramo veoma dobro, na momente slabo i bez koncentracije. Jasno je da moramo da igramo u kontinuitetu dobro ako želimo dobru utakmicu“, poručio je Obradović, preneo je zvanični sajt kluba.

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić izjavio je da je meč sa Crvenom zvezdom veliki motiv za igrače „crno-belih“.

„Verujem da većina igrača zna o čemu se tu radi. Svi znamo kakva nas atmosfera čeka i kakva nas utakmica očekuje. Neće biti ni malo lako, igramo na gostujućem terenu, pred njihovim navijačima, ali ne treba da se opterećujemo stvarima sa strane i generalno njima. Fokus treba da bude na našoj igri i onome što mi radimo, jer verujem da sa našim sistemom i igrom kakvu znamo da prikažemo možemo doći do bitne pobede“, istakao je Anđušić.

Partizan je na sedam mečeva ove sezone u ABA ligi ostvario sedam trijumfa, dok Crvena zvezda ima pet pobeda i jedan poraz, uz meč manje.

Ovu utakmicu će suditi Damir Javor, Josip Radojković i Marko Mustapić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar