U trendu

Obradović: Jedan od najtežih poraza u mojoj karijeri

BEOGRAD – Želeli smo da napravimo veliki uspeh u Evrokupu ove sezone i ovo je svakako jedan od najtežih poraza u mojoj karijeri, rekao je večeras trener Partizana Željko Obradović posle poraza tog kluba od Bursaspora u osmini finala Evrokupa.

Crno-beli su u plej-ofu Evrokupa izgubili od turskog Bursaspora rezultatom 103:95, a Obradović je posle utakmice rekao da preuzima odgovornost nakon poraza.

“Preuzeću odgovornost za ovaj poraz u smisli svega šta se dešavalo na terenu. Ne želim da ulazim u detalje. Mislim da smo mogli veoma lako da dobijemo utakmicu na kraju, ali to se nije dogodilo. Strašno mi je žao. Potrošili smo godinu dana života kako bismo igrali jednu ovakvu utakmicu, pred ovakvim navijačima ali nismo uspeli”, rekao je Obradović na konferenciji za medije.

“Želeli smo da napravimo veliki uspeh u Evrokupu ove sezone i ovo je svakako jedan od najtežih poraza u mojoj karijeri. Sve je tokom ove sezone bilo korektno, sem finala Kupa. Znam koliko smo se trudili i koliko su energije uložili Ostoja Mijailović kao predsednik kluba i Zoran Savić kao sportski direktor. Iskreno, posle utakmice kada sam ušao u svlačionicu, nisam znao igračima da kažem kada ćemo imati naredni trening. Sigurno je da će nas dugo držati ovaj poraz i nadam se da ćemo brzo da se podignemo”, dodao je trener crno-belih.

Obradović je dodao da posle ovog poraza ne razmišlja o napuštanju klupe Partizana.

“Došao sam ovde na tri godine i ne razmišljam o tome. To jedino može da bude odluka kluba. Ako je neko nezadovoljan mojim radom i ako neko misli da postoji bolje rešenje, neću se buniti. Ja sam ovde srećan i zadovoljan. Ovo su teški trenuci, takav je život. Nema nam druge nego da se držimo zajedno i da radimo zajedno”, zaključio je Obradović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.