Obradović nezadovoljan salom u Argentini

Selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović požalio se danas na uslove u hali u kojoj će ekipa igrati u Buenos Ajresu duel Dejvis kupa protiv Argentine.

Obradović je rekao da će ekipa biti smeštena u hotelu od pet zvezdica, kao i da su domaćini spremni da ispune sve zahteve stručnog štaba i igrača Srbije, ali da je hala u veoma lošem stanju.

„Bili smo u obilasku kompleksa, koji je u stvari sajamska hala, i bili smo poprilično iznenađeni. Trebalo je da dočekaju šampionski tim na čelu sa Novakom (Đokovićem), ali sve deluje baš improvizovano. Obišli smo sve uključujući ‘laundž’, svlačionice i prostorije za zagrevanje. Sve to je improvizovano. Soba za masažu je napravljena od sajamskih materijala“, dodao je Obradović.

Selektor je rekao da je stručni štab napravio snimke i „izvršio veliki pritisak“ na domaćine. Takođe je kazao da u sali nema reflektora kao i da je teren sjajno urađen, ali da je u sali prilično hladno, oko 10 stepeni.

Sutra u Buenos Ajres dolaze i teniseri, Janko Tipsarević, Viktor Troicki i Dušan Lajović. Duel sa Argentinom u četvrtfinalu Dejvis kupa igra se od 17. do 19. jula.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.