Obradović objavio spisak igračica za baraž sa Poljakinjama

BEOGRAD – Selektor ženske rukometne reprezentacije Ljubomir Obradović objavio je spisak igračica na koje računa u prvoj fazi priprema za baraž sa Poljakinjama za Svetsko prvenstvo 2019.

Na spisku su golmani Jelena Đurašinović, Nevena Radojčić, Marija Simić, Katarina Mitrović, leva krila: Timea Milošević, Marija Filipović, Aleksandra Stamenić, Tamara Kocić, privotmeni: Sanja Stamenković, Ivana Sivčev, Milijana Stošić, desna krila: Jovana Bogojević, Teodora Zdravković, Ana Kojić.
Bekovi: Ivana Mitrović, Jovana Kovačević, Aleksandra Vukajlović, Katarina Tanasković, Tijana Simatović, Marija Jovanović, Jelena Terzić, Emilija Lazić, Jovana Jovović, Anđela Janjušević, Ana Tomković, Marija Agbaba.

Rukometašice će odigrati dvomeč sa selekcijom Poljske, prva utakmica je na programu u petak 31. maja u „Kristalnoj dvorani“ u Zrenjaninu, dok je revanš zakazan za 6. jun u Lubinu.

Svetsko prvenstvo 2019 u Japanu je i poslednja šansa da se nacionalni timovi domognu kvalifikacija za Olimpijske Igre u Tokiju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.