U trendu

Obradović: Očekuje nas izuzetno važna utakmica protiv FMP Železnika

BEOGRAD – Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da „crno-bele“ očekuje izuzetno važna utakmica protiv FMP-a u Železniku u 24. kolu regionalne ABA lige.

„Izuzetno važna utakmica za nas. Posle serije utakmica u Evroligi, okrećemo se ka ABA ligi. Imamo danas trening i sutra pre podne ćemo imati da da se pripremimo za taj meč i da probamo da nastavimo da igramo na nivou kako smo igrali u poslednje vreme. Bez Matijasa Lesora smo, ali to je prilika za ostale igrače“, izjavio je Obradović, prenosi zvanični sajt kluba.

Utakmica će biti odigrana sutra od 20 sati u Železniku, a Partizan podseća da se odlukom domaćeg tima, ulaznice neće naći u slobodnoj prodaji.

„U hali će prema odluci domaćina biti samo vlasnici sezonskih karata FMP, njihovi sponzori i desetočlana delegacija Partizana po dostavljenom spisku, a u skladu sa propozicijama takmičenja“, saopšteno je iz Partizana.

Partizan je u prvom ovosezonskom 19. decembra u „Štark areni“ savladali FMP 90:86.

„Svakako jedna od najvažnijih utakmica u sezoni, pogotovu što ćemo igrati bez Matijasa Lesora za kog znamo šta doprinosi ovom timu. Imamo jedan sjajan period iza sebe gde smo dobili dve od tri utakmice u Evroligi i Cedevita Olimpiju. FMP je ekipa koja sjajno trči, organizovani su, imaju sjajnog trenera, pokriveni su na svim pozicijama. Trent Frejzer je otišao u Zenit, nadomestili su ga Čarlijom Murom. Mi ćemo uz maksimalnu koncentraciju izaći sutra na teren i pokušati da pobedimo“, istakao je Avramović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.