U trendu

Obradović: Ozbiljan pristup utakmici protiv Igokee

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da su sve ekipe motivisane u plej-ofu ABA lige i da se nada da će njegovi igrači biti spremni za početak četvrtfinale serije protiv Igokee.

„Imali smo par dana da pripremimo tu seriju protiv Igokee i to je ono najbitnije, da razmišljamo samo o njima. Znamo kako izgleda plej-of, motivacija svih timova i igrača je na drugom nivou i da podignemo našu, protiv tima koji nas je iznenadio. Pobedili su nas u Beogradu, to znači da moramo da pristupimo ozbiljno“, rekao je Obradović, preneo je Mocart sport.

Aktuelni šampioni košarkaši Partizana igraju u sredu od 18.30 u Beogradskoj areni protiv Igokee, prvu četvrtfinalnu utakmicu plej-ofa ABA lige.

„Plej-of je izuzetno zanimljivo takmičenje, svi dolaze sa motivacijom i uvek je to prva stvar, mislim da je ekipa odradila ovih par treninga, danas imamo još jedan i nadam se da ćemo spremni početi“, dodao je Obradović.

Trener crno-belih rekao je da će utakmicu propustiti Pi Džej Doužer, koji je još na terapijama.

U regularnom delu sezone ekipe u međusobnim duelima imaju po pobedu, Igokea je pobedila u Beogradu 91:89, a crno-beli su uzvratili u drugom delu sezone pobedom 98:52.

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić rekao je da se ekipa koncentriše na plej-of.

„Dobra je atmosfera u ekipi, naravno da nam je bilo teško, trudimo se da ne razmišljamo o prošlosti, ako se fokusiramo na prošlost, ne možemo da se fokusiramo na sadašnjost i budućnost. Sada je fokus na plej-of ABA lige. Najlepši deo godine, svi jedva čekamo plej-of. Igokea nas je pobedila, ali smo mi pobedili u Lakštašima i to dosta lako, pa se nadamo da će ponovo biti tako“, naveo je on.

Partizan je prošle sezone u finalnim duelima protiv Crvene zvezde osvojio titulu regionalne lige.

„Prošle godine smo probili led, znamo kako to izgleda, kakve nas utakmice očekuju. Mnogi igrači znaju, a i drugi momci će se spremiti kroz ostale utakmice za finale“, rekao je Anđušić.

Partizan je regularni deo sezone završio na drugom mestu pa će do finala imati prednost domaćeg terena, a Igokea je bila šesta.

Četvrtfinalna serija igra se na dve pobede.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.