U trendu

Obradović: Tek je početak tamičenja, igrali su kao tim

BERLIN – Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da su igrači Albe kaznili sve greške „crno-belih“ u meču prvog kola nove sezone u Evroligi.
Partizan je ranije večeras poražen od Albe 100:84.
„Bila je sjajna atmosfera, oni su igrali kao tim. Imali su 31 asistenciju, igrali su dobro od prvog momenta. Prva četvrtina bila je ključ. Naša je prva utakmica posle dugo vremena u Evroligi. Tek je početak takmicenja, moramo da iskoristimo ovo da izvučemo lekcije. Oni dugo vremena igraju zajedno, kažnjavaju svaku grešku. Jedinu zamerku koju imam je to što smo drugu četvrtinu završili samo sa jednim faulom. To ne sme da se desi ako hoćeš da se boris i da budeš u igri. Moramo na takve stvari da obratimo pažnju“, rekao je Obradović na konferenciji za novinare posle meča, preneo je zvanični sajt Partizana.
Trener Partizana je istakao da je Alba zasluženo pobedila.
„Alba je igrala odlično, lopta se kretala sjajno, brzina u napadu je veoma dobra. Imaju košarkaše koji razumeju igru. Ponavljam da dugo godina već igraju zajedno. Probali smo da se pripremimo na njihov stil igre, oni šutiraju odmah posle ofanzivnog skoka, posebno za tri poena, pricali smo o tome. Imali su prednost pod našim skokom“, zaključio je Obradović.
Partizan će u drugom kolu Evroligi gostovati ekipi Baskonije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar