U trendu

Obradović: Zadar je drugačija ekipa u odnosu na prvu utakmicu u sezoni

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je Zadar drugačiji u odnosu na prvu utakmicu u sezoni i da igra na „drugom nivou“ i dodao da će njegova ekipa u predstojećem meču ABA lige pokušati da odigra dobar meč.

„Zadar je ekipa koja je drugačija u odnosu na onu prvu utakmicu kada smo počeli sezonu. Imaju novog trenera, par novih igrača, igraju na apsolutno drugom nivou u odnosu na meč kada smo se sastali sa njima“, rekao je Obradović za klupski sajt.

U prvom ovosezonskom duelu, Partizan je u Dalmaciji savladao Zadar sa 73:78, a novu godinu će započeti sutra protiv istog protivnika kojeg će dočekati u okviru 14. kola ABA lige.

„Bila je odložena utakmica sa Megom, tako da smo iskoristili to vreme da radimo, iako smo imali dosta igrača koji nisu bili sposobni da prisustvuju treninzima. Srećom, sada je sve u redu tako da očekujem da probamo da odigramo dobru utakmicu“, istakao je Obradović.

Posle 12 odigranih utakmica, crno-beli su četvrti na tabeli regionalnog takmičenja sa deset pobeda i dva poraza, dok Zadar iz 13 mečeva ima skor 4/9 i nalazi se na destoj poziciji.

„Imali smo nedelju dana viška zvog otkazane prethodne utakmice tako da smo imali malo vremena za oporavak i pripremu za Zadar. Igrali smo protiv njih prvu utakmicu u sezoni, bili smo tada neuigrani kao ekipa i mislim da ćemo sada biti mnogo bolje pripremljeni za sutrašnji okršaj“, rekao je centar Partizana Balša Koprivica.

Utakmica Partizan – Zadar se igra sutra od 18.00 u Beogradskoj areni.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.