U trendu

Obradović: Znamo sve šta je bilo loše u Ljubljani

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da crno-beli znaju šta sve nije bilo dobro na utakmici protiv Cedevita Olimpije u Ljubljani i da će to pokušati da isprave u predstojećem, odlučujućem meču polufinala ABA lige u Beogradu. 

„Imali smo vremena da pripremimo utakmicu. Znamo sve što je bilo loše na toj utakmici u Ljubljani. Pre svega moramo da neuporedivo bolje iskontrolišemo skok, da reagujemo bolje na njihove promene u odbrani i da naša agresivnost bude od početka do kraja utakmice na istom nivou“, rekao je Obradović, prenosi klub.

Posle pobede u Beogradu i poraza u Ljubljani, košarkaši Partizana dočekuju sutra ekipu Cedevita Olimpije u odlučujućem meču polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

„Biće teška utakmica, ali moramo da odigramo dobro i pobedimo jer želimo plasman u finale. Oni će doći spremni na borbu i da daju sve od sebe, a mi smo svesni šta je potrebno da uradimo. Stoga je potrebno da izađemo na teren i to sprovedemo“, naveo je košarkaš crno-belih Joanis Papapetru.

Utakmica Partizan – Cedevita Olimpija na programu je sutra od 19.00 u Beogradskoj areni.

Pobednik ove utakmice će se za titulu u ABA ligi boriti sa Crvenom zvezdom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar