U trendu

Obrt u slučaju „poljubac“: Novinarka sedela u krilu muškarcu iz tima boksera (video)

Bugarski bokser Kubrat Pulev pre desetak dana pobedu u svojoj sedmoj uzastopnoj borbi proslavio je na, po mnogima, neprimeren način. Nakon intervjua, on je novinarku Dženi Suši poljubio u usta.

Novinarka se na sve to u početku nasmejala, a Pulev je priznao da je mu je Dženi prijateljica kao i da je imao neke razmirice sa svojom devojkom, pevačicom Andreom.  Nakon nekoliko dana, međutim, odjeknula je vest da je Suši odlučila da tuži Puleva zbog njegovog ponašanja.

– Mogli ste na snimku da vidite kako nakon pobede ljubim novinarku. Dženi je moja prijateljica, a ja sam bio veoma uzbuđen zbog pobede pa sam je poljubio. Te večeri ona se pridružila meni i mojim prijateljima na slavlju nakon borbe – rekao je za Vegas Sports Daily. Suši je ipak unajmila najpoznatiju advokaticu koja se bavi ženskim problemima u Americi Gloriju Alred, a Pulevu je u Kaliforniji suspendovana i bokserska licenca.

Suši je na konferenciji za medije, koju je održala sa svojom advokaticom, tvrdila kasnije da je Pulev uhvatio i za zadnjicu nakon intervjua i da joj je tražio da iseče deo gde joj je uputio poljubac. Ipak, mnogi sportisti bili su tokom istorije žrtve lažnih optužbi za seksualno uznemiravanje, a Pulev je imao toliko sreće da je njegov brat kamerom snimio ponašanje Sušijeve na žurci nakon borbe.

Na snimku se vidi kako Dženi pleše u krilu članu tima Bugarina, a nakon nekoliko sekundi može se čuti kako govori: „Jeb**e, nadam se da tu nema kamera“.

Hoće li ovaj snimak biti dovoljan dokaz na sudu kako bi presudili u korist boksera, ostaje da se vidi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.