„Očekujem račun za štetu koju sam napravio“ (video)

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, bio je veoma raspoložen na konferenciji za medije, posle pobede na startu Rolan Garosa.

„Sviđa mi se što sam u prvom kolu imao kvalitetnog protivnika, pošto sam od starta igrao u jakom intenzitetu. Fokusiran sam i rešen. Iako nikada nisam igrao protiv Hurkača, imao sam osećaj da, ako mu dopustim da igra njegovi tenis, može da mi bude velika pretnja. Mislim da sam igrao dobro, svi elementi igre su funkcionisali, tako da sam veoma zadovoljan“, rekao je Novak medijima u Parizu.

Novinari još jednom upitali šta se tačno desilo na treningu, kada je oštetio podlogu.

„Verovatno ću dobiti račun. Još ga nisam dobio, barem da ja znam, ali očekujem račun. Šteta je bila prilično velika (uz osmeh je rekao Novak). Znate, imam ogromne mišiće, tako da me ne čudi što sam napravio veliku rupu“, našalio se prvi teniser sveta i dodao:

„Radio sam standardnu pripremu, uzeo sam ‘medicinku’ i prilično jako je udario o podlogu, kako bih zagrejao gornji deo tela. Posle drugog udarca čuo sam da je nešto puklo. Drveni parket ispod podloge bio je potpuno slomljen (smeh). Popravili su to za jedan dan. Sledećeg dana sam to radio na betonskom zidu. Naučio sam lekciju“, uz osmeh je pričao Novak.

Napišite komentar