U trendu

OdbojkaĆĄice Srbije osvojile bronzanu medalju na MI

ORAN – ObojkaĆĄice Srbije osvojile su bronzanu medalju na Mediteranskim igrama u Oranu, poĆĄto su danas u meču za treće mesto pobedile Ć paniju 16:25, 25:18, 20:25, 25:16, 15:10.

Ovo je 28. medalja za srpske sportiste na Mediteranskim igrama.

„Ćœelim da čestitam devojkama osvojenu bronzanu medalju. Mislim da je sjajan rezultat, jer smo ovde bili sa najmlađim timom. DoĆĄli smo u AlĆŸir sa ekipom ispod 21 godine. Bilo je naravno momenata kada smo bile malo uplaĆĄene, nismo imale dovoljno hrabrosti da odigramo bolje, napravile neke neiznuđene greĆĄke, ĆĄto je i normalno imajući u vidu godine naĆĄih igračica. Generalno mislim da je na turniru prikazan dosta visok nivo odbojke, pa je samim tim ovaj uspeh devojaka veći i one su pokazale da ĆŸenska srpska odbojka ima i dalje lepu budućnost“, izjavila je selektorka Srbije Marijana Boričić.

Kapiten reprezentacije Srbije Rada Perović čestitala je svojoj ekipi osvojenu medalju.

„Velika je čast učestvovati na jednom ovako velikom takmičenju. Imali smo dve veoma teĆĄke utakmice. U polufinalu smo igrali protiv Turske gde smo imale veliki pad u igri, ali smo uspeli da se podignemo za ovu utakmicu. Ekipa Ć panije je veoma borbena i nije se predavala do kraja utakmice i utoliko mi je draĆŸe ĆĄto smo osvojile ovu medalju“, izjavila je Perovićeva.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.