Odjeci derbija: Stojković – Sramota me što sam Srbin… (video)

Golman Partizana Vladimir Stojković, revoltiran remijem sa Crvenom zvezdom (1:1), izjavio je da ga je zbog sudija sramota što je građanin Srbije, prenose mediji.

Partizan je vodio golom Gomeša, a Zvezda je u finišu do boda došla pogotkom Boaćija, i to na naknadnu odluku sudija, jer su smatrale da je lopta prešla liniju i da je Stojković zakasnio sa odbranom, prenosi Tanjug.

„Prvi put u životu me je sramota što sam Srbin, odreći ću se sutra srpskog pasoša“, rekao je Stojković za Arenu sport posle utakmice.

Stojković smatra da pomoćni sudija, iza gola, nije mogao najbolje da proceni.

„Sudija nije mogao da vidi loptu od mene. Svaka čast igračima Zvezde na borbenosti, ali ovo što sam video… Prvi put me je sramota što sam državljanin Srbije“, zaključio je bivši golman Crvene zvezde.

4 komentara
 1. Realno bio gol

  U petoj sekundi snimka 0:05 se lepo vidi da je Stojković celim telom, desnom rukom i desnom nogom zajedno sa loptom bio u golu. Ko sumnja neka zaustavi snimak na 0:05.

 2. TVRD

  Čovek je u kratkim crtama opisao stanje u državi a ko razume razume. Državni projekat AV ne sme da izgubi. Sramota. Nije ovo jedini derbi gde su sudije bile na strani Vučićevog državnog projekta. Ako nije ofsajd onda je izmišljeni penal ili kao sinoć gde lopta mora da pređe liniju 100%. A ko to može da dokaže. Niko. I biće opet kažnjen sudija…….

 3. Anonimni

  oni koji se razumeju u zakone fizike zlnaju ako je odbio olputu iza gol linije i ona odskočila sa gol linijeoodbila se u polje kad sveto uporedi onda je to čist gol za sve one osim za ovoga od sinoč bivšeg Srbina koji ožvalavi ljubeći loptu

 4. Anonimni

  Kako ne postoji kamera koja snima u pravcu LINIJE gola ??

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike