U trendu

Ohi: Zvezdin poziv prihvatio sam bez razmiĆĄljanja

BEOGRAD – Odlično su me dočekali ovde i veoma sam srećan. Spreman sam da pomognem ekipi u osvajanju titule i Kupa, verujem da ćemo uspeti u tome, rekao je novi fudbaler Crvene zvezde NorveĆŸanin Ohi Omojuanfo.

Iako je njegov dolazak dogovoren joơ letos, on je danas zvanično potpisao ugovor na tri godine.

„Kada sam dobio poziv od Crvene zvezde odlučio sam da prihvatim bez razmiĆĄljanja. Od ranije sam znao dosta toga o istoriji kluba i veliko mi je zadovoljstvo ĆĄto sam sada ovde. Znam i da klub pruĆŸa sjajne partije u Evropi i nisam imao potrebe da razmiĆĄljam o ponudi. Ko ne bi ĆŸeleo da igra za veliki klub kao ĆĄto je Crvena zvezda. Potrudiću se da postignem ĆĄto viĆĄe golova i da na kraju sezone budem prvi na listi strelaca“, rekao je 28-godiĆĄnji Ohi na zvaničnoj promociji.

Zvezdin sportski direktor Mitar Mrkela rekao je da je klub dugo pregovarao sa Moldeom da angaĆŸuje Ohija na početku sezone, ali da nije uspeo.

„U međuvremenu postao je najbolji strelac norveĆĄke lige. Postigao je 27 golova, a vaĆŸno je da ima kontinuitet postizanja pogodaka. U dosadaĆĄnjem delu karijere je postigao oko 120 prvenstvenih pogodaka. Dolazi nam “raspucani” strelac, a nadamo se da će i u Crvenoj zvezdi nastaviti da daje golove“.

Naglasio je Mrkela da će Zvezda nastaviti sa jačanjem tima u zimskom prelaznom roku.

„Razgovaramo u ovom trenutku sa Valensijom, a nadamo se da ćemo u narednom periodu imati Kristijana Pičinija u naĆĄem timu“, istakao je Mrkela.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.