U trendu

Opaka bolest uzima danak: Legendarni fudbaler neprepoznatljiv (foto)

Na najnovijim fotografijama koje su objavljene na internetu, malo navijača prepoznalo je legendarnog fudbalera Đanluku Vialija.

Lice danas 55-godišnjeg Italijana izgleda potpuno izmučeno i pokazuje jasne znake borbe sa rakom. Nekadašnji stameni centarfor je očigledno mnogo smršao, a nastavio je sa terapijom od marta, time još jednom dokazujući da je pravi borac.

– Kada vidimo ovakve slike, pa, to boli, ali svi znamo da si lav – napisao je jedan od korisnika.

– Rak te promenio, kako tvoj izgled, tako i karakter, promenio je tvoje navike i tvoj život zauvek, čak i da se izlečiš. Veliki zagrljaj za Đanluku, bori si i pobedi i ovu bitku!

To su samo neke od poruka koje navijači širom sveta ostavljaju ovom asu, jer su potpuno zatečeni transformacijom, ali i kako bi ga ohrabrili da istraje u borbi.

https://www.instagram.com/p/B00hRNWgblq/

Nekadašnji napadač Kremonezea, Sampdorije, Juventusa i Čelsija je govorio o bolesti:

– Idem na terapije od marta. Moram da budem fizički i mentalno spreman da bi se suočio sa ovim izazovom. Nadam se da ću biti na sledećem reprezentativnom okupljanju novembra, ne samo kao gost, već sa pravom ulogom. Osećam da sam u dobrim rukama. Dobro sam sada, ali nastavljam sa terapijom. Morate da budete strpljivi, teže je nego što se nadate. Rad je deo svega ovoga, sve ide u najboljem mogućem redu – rekao je Viali.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar