U trendu

Ostojić se oprostio od kluba: Partizan je moja druga kuća

BEOGRAD – Fudbaler Partizana Bojan Ostojić saopštio je da posle šest godina napušta klub iz Humske.

„Došao je i taj dan, iako sam se nadao da će san trajati zauvek, jer biti deo Partizana je ništa drugo nego najlepši san koji fudbaler može da usni i doživi. Srce puca, jer se skupilo toliko i ljubavi i bola, uspomena, radosti, sreće, tuge i sve je duboko urezano kao porodična priča, jer moj Partizan nikada drugačije nisam shvatao sem kao porodicu, kao drugu kuću“, napisao je Ostojić.

On kaže da će imati „zauvek ljubav prema klubu“ i da se ne kaje nijednog trenutka.

„Kada bih mogao da biram, opet bih sve ponovo bez ustezanja, opet bih u taj ‘Tango smrti’. Nisam želeo da priznam da će jednom doći i taj dan, nisam se nadao da će doći kraj, nisam bio spreman da mom klubu, mom Partizanu, kažem zbogom. Za mene je u toj ljubavi uvek bilo prerano za kraj. I uveren sam, ne samo za mene, već za svakoga ko voli Partizan, bar delićem koliko ga ja volim, a to rečima ne može da se opiše“.

Ostojić je zahvalio svim navijačima, trenerima, saigračima i klubu na podršci.

„Ostavljam vam u amanet kao svi moji prethodnici da se borite za sveti grb, da ‘izginete’ na terenu, a posle kako bude. Hvala ti, hvala ti, crno-bela ljubavi. Jednom Partizan, uvek Partizan“, zaključio je Ostojić.

Ostojić (38) je u Partizan stigao 2016. godine iz Čukaričkog, a za „crno-bele“ odigrao je 155 utakmica za Partizan i postigao je pet golova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar