U trendu

Ovo su čekali svi: Nadal otkrio da li će igrati u Londonu

Rafael Nadal preuzeo je, posle godinu dana, prvo mesto na ATP listi od Novaka Đokovića, a posle odustajanja na Mastersu u Parizu, javnost je strepela od težine povrede i brinula da li će Rafu gledati na završnom turniru u Londonu.

Nastup u Londonu je od velike važnosti za Nadala jer na poslednjem turniru u sezoni želi da očuva naslov svetskog broja 1, pošto ima samo 640 bodova više od Novaka Đokovića.

Španac se oglasio danas na društvenim mrežama i rešio dilemu o nastupu u britanskoj prestonici. Nadal je otkrio da je imao pregled na Majorki i da je situacija sa povredom takva da veruje da će biti spreman do početka završnog turnira sezone.

„Pozdrav svima. U ponedeljak sam išao na pregled magnetnom rezonancom i bez obzira što postoji određeni stepen istegnuća mišića u abdomenu, putovaću u London. U četvrtak i petak ću početi da radim i na servisu. Ideja je da igram na ATP tur finalu u Londonu. Hvala vam na podršci“, poručio je Nadal preko Tvitera.

Turnir u „O2 areni“ održava se od 10. do 17. novembra, a Nadal će biti prvi nosilac i sa Novakom Đokovićem neće moći da se sastane pre polufinala.

Napišite komentar