U trendu

Partizan i Zvezda nastavljaju u evropskim kupovima

BEOGRAD – Košarkaši Partizana i Crvene zvezde nastavljaju danas takmičenja u evropskim kupoovima.

Crno-beli danas igraju prvi meÄŤ novoformirane grupe Top 16 faze Evrokupa protiv italijanskog Trenta, a Zvezda danas i za tri dana gostuje madridskom Realu, odnosno Valensiji u Evroligi.

Trener Partizana Saša Filipovski, nakon poraza u ABA ligi od Borca u ÄŚaÄŤku, rekao je da oÄŤekuje reakciju tima u napadu i odbrani u današnjoj utakmici od 20.30 u hali Hali sportova „Ranko Ĺ˝eravica“ u Beogradu.

„Ako smo od pravog materijala, odreagovaćemo. OÄŤekujem reakciju u odbrani, oÄŤekujem reakciju u napadu. Nema šta da se krije, to što smo izgubili od Borca nije dobro. Da li imamo izgovor? Nemamo izgovor! Ali ne moĹľemo Ĺľiveti u prošlosti. Hteli, ne hteli, moramo da okrenemo novi list i da se fokusiramo jer igramo sa Trentom“, rekao je Filipovski za klupski sajt.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić, pred meÄŤ 19. kola Evrolige protiv Reala večeras u Madridu od 21 sata, izjavio je da se nada kako će njegov tim biti bolji u nekim segmentima u odnosu na meÄŤ sa FenerbahÄŤeom.

„Naš fokus je da budemo bolji iz dana u dan, prvo se okrećemo Realu, igramo protiv tima koji ima najveće ambicije. Pokazuje da će tako biti i ove sezone, igraju dobro i pored nedostatka pojedinih igraÄŤa. Nadam se da ćemo biti bolji u nekim segmentima u odnosu na meÄŤ sa FenerbahÄŤeom, da ćemo smanjiti broj izgubljenih lopti, bolje i precizinije izvoditi neke male stvari. Jednostavno, pokušaćemo da budemo bolji“, rekao je Radonjić za klupski sajt pred put u Madrid.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar