U trendu

Partizan se oprostio od Miodraga Ješića

BEOGRAD – Komemoracija bivšem fudbaleru i treneru Partizana Miodragu Ješiću, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Rume, održana je danas u Sportskom centru „Teleoptik“.

Pored porodice i prijatelja od Ješića su se oprostili bivši i sadašnji fudbaleri i funkcioneri Partizana.

„Kao dugogodišnji saborac, kolega osetio sam potrebu da sa vama podelim bol, ali i da se osvrnem na naše uspomene. Uz sportsku karijeru je išao i njegov privatni život, dobio je ćerku Jelenu 1982. godine. Decembra 2000. godine desila se užasna tragedija, Jelena je stradala u saobraćajnom udesu, imala je samo 18 godina. Ostatak Miodragovog života obeležio je ovaj tragični događaj, nikada nije više bio isti čovek“, rekao je na komemoraciji bivši golman Partizana Rade Zalad, koji je nekada igrao sa Ješićem.

On je podsetio da je Ješić ostavio veliki trag u Partizanu.

„Snagom svog karaktera i volje uspeo je da potisne i u svojoj duši sakrije sve to i nastavi život dalje. Smisao je pronašao u supruzi Leni i dobio sina, unapredio je trenersku karijeru i veliki trag je ostavio u Partizanu. Iznenada i prerano nas je napustio veliki čovek, sportista i trener“, istakao je Zalad.

Komemoraciji su, između ostalih, prisustvovali i počasni predsednik Partizana Ivan Ćurković, zamenik predsednika FŠ Nenad Bjeković, nekadašnji generalni sekretar „crno-belih“ Žarko Zečević, bivši trener kluba iz Humske Ljubiša Tumbaković i mnogi drugi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.