U trendu

Pavlović: Sanjam da zaigram u Ligi Šampiona

Mladi napadač Čukaričkog Andrija Pavlović, fudbaler koji je za samo četiri dana srušio Partizan u Humskoj i Zvezdu na Marakani, izjavio je da uživa na Banovom brdu i da sanja da zaigra u Ligi šampiona.

Pavlović je u subotu postigao gol u 90. minutu za pobedu protiv Partizana 2:1, a juče je na Marakani bio dvostruki strelac u pobedi protiv Zvezde, takođe 2:1.

„Lep je osećaj, dve velike pobede u tako kratkom roku. Ali, imamo još četiri utakmice do kraja i želimo da završimo kao drugi, što je vanserijski uspeh. Uveren sam da je pobeda protiv Vojvodine dovoljno da ostvarimo cilj“, rekao je Pavlović.

On kaže da je uživao na utakmici protiv Zvezde i da bi voleo da u srpskoj ligi ima više takvih duela.

„Ušli smo dobro u meč, dali golove na vreme, kasnije sačuvali prednost. Utakmica je bila otvorena, jedna od najlepših ove sezone i voleo bih da ima što više takvih. Šteta je što nije bilo publike, ali to je dobrim delom bila naša prednost“, konstatovao je Pavlović.

Kada je u pitanju interesovanje Crvene zvezde Pavlović je jasan: „Nemam ništa protiv, ali sve je na na klubu, to sam rekao 100 puta. Zvezda je naš najveći klub, ali potrebno je da se poklope moji i interesi Čukarickog. Lepo mi je na Brdu, klub je preozbiljan, rastemo i sa zadovoljstvom igram ovde. Inostranstvo? Nemam neku posebnu želju, ali sanjam da zaigram u Ligi šampiona“, zaključio je Pavlović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.