U trendu

Pešić održao trening u Pioniru, stiže i Teodosić

BEOGRAD – Selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić imao je 16 igrača na treningu u hali „Aleksandar Nikolić“ pred prvi meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023. godine protiv Letonije.

Sa provobitnog spiska od 24 igrača, na prvi trening su stigli Jovan Novak (Fuenlabrada), Dušan Ristić (Fuenlabrada), Nikola Rebić (Miteldojčer), Dalibor Ilić (Igokea), Aleksa Radanov (Igokea), Balša Koprivica (Partizan), Aleksa Avramović (Partizan), Uroš Trifunović (Partizan), Nemanja Dangubić (Partizan), Rade Zagorac (Partizan), Alen Smailagić (Partizan), Aleksa Uskoković (Crvena zvezda), Nikola Jović (Mega), Nikola Đurišić (Mega) i Marko Jagodić Kuridža (Budućnost).

Pešić je istakao da je plejmejker Virtusa Miloš Teodosić na putu ka Beogradu.

„Svi koji su pozvani su na treningu, sem ovih što igraju Evroligu. Svi rade, svima dajemo šansu. Da vidimo koliko mogu da pomognu ekipi. Teodosić je u putu, dolazi, imao je zdravstveni problem u porodici. Na veliko zadovoljstvo svih nas sinoć je igrao utakmicu i dolazi“, rekao je Pešić novinarima u Pioniru.

Srbija 25. novembra dočekuje Letoniju u Beogradu od 20 sati u hali „Aleksandar Nikolić“, a tri dana kasnije gostuje Belgiji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar