U trendu

Poceko: Zvezda zaslužila pobedu,ja sam budala i klovn

Pomoćni trener Cedevite Đanmarko Poceko napravio je mali šou na konferenciji za medije posle poraza od Crvene zvezde (81:66) i u nekoliko navrata našalio se na svoj račun.

Poceko, koji je večeras vodio tim zbog suspenzije Veljka Mršića, na srpskom jeziku nekoliko puta sebe je opsovao u šali, istakavši da je pravio greške.

„Zvezda je zaslužila da pobedi, igrala je dobro“, na srpskom jeziku počeo je izlaganje Poceko, a onda nastavio: „Nije mi lako da pričam, mozak mi je mali, budala sam“, nasmejao je sve prisutne harizmatični Italijan, a potom se obratio novinarima:

„Da li znate italijanski jezik? Ne? Sutra ću onda da pričam na svom jeziku. Crvena zvezda je igrala najbolju košarku u Evroligi, nervirao sam se protiv Darušafake i zaslužila je da ode u plej-of“, rekao je Poceko.

On se osvrnuo na večerašnji poraz od Crvene zvezde u hali Aleksandar Nikolić.

„Napravio sam nekoliko grešaka i izvinjavam se igračima. Imali smo puno problema na mestu pleja. Sutra će biti takođe jako teško“.

Na pitanje da li je napravio grešku kada je zatražio dva taj-mauta u prvoj četvrtini, Poceko se složio.

„Sutra ćeš da vodiš tim pored mene“, rekao je Poceko novinaru i izazvao smeh, a uz konstataciju da je harizmatičan odgovorio:

„Ja sam klovn“, poručio je Poceko.

Drugi meč finalne serije igra se sutra od 18.30 sati u hali Aleksandar Nikolić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.