U trendu

Počele Sportske igre policije: Vulin na otvaranju

VRNJAČKA BANJA – Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin otvorio je u Vrnjačkoj Banji 10. po redu Sportske igre policije, koje organizuje Nezavisni sindikata policije Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, takmičenja će se do nedelje održati u sedam sportova (fudbal, basket, odbojka, nadvlačenje konopca, pikado, streljaštvo i stoni tenis), a ucecstvovaće više od 1.400 zaposlenih službenika policije.

Uz ministra Vulina na otvaranju bio je i pomoćik ministra zadužen za ljudske resurse Vladimir Ilić, a ispred organizatora Veselin Nikolić i Nenad Miladinović.

„Kada je srpska policija jaka i zadovoljna, onda građani Srbije mogu da kažu da su i oni jaki i zadovoljni. Nikada policija nije bolja ili lošija od države, ona je onakva kakva je država. Ako hoćeš da vidiš kako se razvija jedna zemlja, pogledaj kakva joj je policija“, rekao je ministar Vulin.

Tokom ceremonije svečanog otvaranja kolegama iz regiona uručene su zahvalnice, a uspešne Sportske igre i pobedu najboljima poželeli su kolege iz Severne Makedonije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Vojnog sindikata „Gvozdeni puk“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.