U trendu

Porodila se bivša devojka slavnog tenisera, bebu ne želi da odgaja s njim (foto)

Bivša devojka nemačkog tenisera Aleksandera Zvereva postala je majka devojčice.

Manekenka Brenda Patea porodila se u Nemačkoj, ali već je ranije izjavila da ne dolazi u obzir da će dete odgajati s teniserom kog je prošle godine optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje.

„11.3. blagoslovljeni smo Majlinim dolaskom“, napisala je 27-godišnja manekenka na Instagramu uz fotografiju na kojoj drži bebu za ruku.

Zverev, inače sedmi teniser sveta, koji sudeći prema objavama na Instagramu boravi u Meksiku, zasad se nije oglasio o tome.

Par je raskinuo prošlog avgusta, nekoliko meseci nakon što su zajedno bili na Adrija Turu u Beogradu. Krajem oktobra manekenka je 23-godišnjeg Sašu optužila za zlostavljanje i poručila da nema šanse da mu dopusti da bude blizu bebe.

Patea je posle raskida otkrila da nije u je u drugom stanju ali da nije u kontaktu sa Zverevim i da ne želi da seli starateljstvo nad bebom s njim. „To za mene ne dolazi u obzir“, rekla je Brenda nemačkim medijima i dodala da je srećna jer je u poziciji da dete može da odgaja sama.

U međuvremenu je još jedna bivša devojka Zvereva, ruska teniserka Olja Šaripova, optužila Nemca za zlostavljanje, otkrivši i da je „pokušao da je zadavi“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.