U trendu

Portugal u zaustavnom vremenu pobedio Albaniju

Fudbalska reprezentacija Portugala pobedila je danas na gostovanju Albaniju sa 1:0 u utakmici Šestog kola Grupe I kvlafikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Pobedonosni gol za Portugal postigao je Migel Veloso u drugom minutu sudijske nadoknade vremena drugog poluvremena, posle kornera koji je izveo Rikardo Kvarežema.

Portugal je ovom pobedom došao na korak od plasmana na Evropsko prvenstvo u Francuskoj, pošto posle šest odigranih utakmica ima 15 bodova, tri više od Danske, koja ima i utakmicu više, a četiri više od Albanije.

Na četvrtom mestu nalazi se Jermenija sa dva boda, dok je Srbija poslednja, peta sa jednim bodom.

U derbiju dana Nemačka je na gostovanju sa 3:2 savladala Škotsku u utakmici Osmog kola Grupe D, dok je Poljska deklasirala Gibraltar sa 8:1, a Irska je sa 1:0 pobedila Gruziju.

Nemačka je prva u Grupi D sa 19 bodova, a prate je Poljska sa 17, Irska sa 15, te Škotska sa 11, dok Gruzija ima šest, a Gibraltar je bez bodova.

U Grupi F, Severna Irska i Mađarska odigrali su nerešno 1:1, Rumunija i Grčka remizirali su bez golova, dok je Finska sa 1:0 pobedila Farska Ostrva.

Severna Irska se u Grupi F nalazi na lidersko mestu sa 17 bodova, druga je Rumunija sa 16, dok je Mađarska na trećem mestu sa 13. Finska zauzima četvrto mesto sa 10, Farska Ostrva sa šest bodova zauzimaju peto mesto, dok je Grčka poslednja, šesta sa svega tri boda.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.