U trendu

Poštanska štedionica podržava srpsku odbojku pred SP

KOVILOVO – Predstavnici banke Poštanske štedionice posetili su danas odbojkaše i odbojkašice Srbije u Kovilovo i poželili im srecu pred Svetsko prvenstvo.

Predsednik Izvrsnog odbora Poštanske štedionice Bojan Kekić izrazio je zadovoljstvo što ima priliku da isprati sportiste u pohod na svetske medalje.

„Ostvarujemo pozitivne rezultate da bismo se približili našim klijentima, ali ste to i vi radili. Sponzori smo i u domaćem sampionatu, a posebno zadovoljstvo je promovisanje odbojke na pesku. Želim puno uspeha muškoj reprezentaciji u Barija, siguran sam da će ostvarati dobre rezultate, kao i ženskoj u Japanu i Kini“, rekao je Kekić.

Kako je naglasio, posebno ga raduju majice sa grbom Srbije i banke Poštanske štionice.

„Produžili smo saradnju početkom godine i sigurno da će biti ponovo produžena“, kaže on.

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić zahvalio se Poštanskoj štedionici na podršci.

„Naši sponzori treba da budu ubeđeni da će igrači dati maksimalne rezultate, a mislim da će oni to učiniti. Naše prve tri lige su pod pokroviteljstvom Poštanske štedionice. Sledeće godine biće više utakmica i buće produženo prisustvo banke u medijima“.

Kapiten srpskih odbojkašica Maja Ognjenović predala je Kekić dres Srbije sa brojem 18, dok mu je odbojkaš Nemanja Petrić dao loptu sa znakom Poštanske štedionice.

Prva na SP igraće muška selekcija, koja se nalazi u C grupi sa SAD, Rusijom, Australijom, Tunisom i Kamerunom na turniru od 9. do 30. septembra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.