U trendu

Poznati novinar izvređao Novaka Đokovića: „Patetično ponašanje razmaženog derišta“

Novak Đoković je pucao na visoko pre početka Olimpijskih igara, išao je prvi reket sveta na dve medalje, a na kraju je ostao bez pobedničkih postolja.

Đoković je nakon poraza u borbi za bronzu od Španca Pabla Karenja Buste (6:4, 6:7(6), 6:3) odlučio da se povuče zbog povrede i iscrpljenosti i ne odigra duel miks dubla sa Ninom Stojanović.

I dok je s jedne strane mnogo onih koji šalju poruke podrške i razumevanja srpskom teniseru, ima i onih koji su u njegovom kiksu, prvom posle dugo vremena, pronašli šansu da ga napadnu.

Tako je poznati britanski novinar Pirs Morgan prozvao svetskog broja jedan, rekavši da je izneverio navijače, a posebno se osvrnuo i na njegove reakcije na terenu.

– Patetično ponašanje razmaženo derišta – razbijanje reketa, prigovaranje i izlivi besa, a uz to se povukao iz meča dublova i to je koštalo njegovu partnerku medalje, napisao je Morgan.

Tu, međutim, nije bio kraj:

– Razočarao je svoje saigrače, svoje navijače i svoju zemlju. Sramotne ludorije navodnog šampiona, dodao je bivši urednik „Dejli Mirora“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (5)