U trendu

Poznato kada Novak počinje pohod na Australijan open

Organizatori Australijan opena objavili su raspored prvog dana turnira. Novak Đoković će odbranu trofeja započeti u ponedeljak.
Najbolji teniser planete će se 8. februara sastati sa Žeremijem Šardijem u prvom kolu Australijan opena.

On protiv Šardija ima 13 pobeda bez ijednog poraza, a 14. će pokušati da upiše na „Rod Lejver areni“ u veoma povoljnom terminu za gledaoce iz Srbije.

Meč Srbina i Francuza biće poslednji na pomenutom terenu – odmah nakon završetka duela Lizet Kabrere i Simone Halep, odnosno oko 10.30 ujutru.

Prvog dana turnira na teren će i Miomir Kecmanović, koji za protivnika ima malo poznatog poljskog igrača Kamila Majčaka.

Srbin i Poljak će svoj meč igrati na Terenu 6 od 4.00 ujutru, u noći između nedelje i ponedeljka.

Nina Stojanović će svoj meč odigrati takođe u ponedeljak, te će protiv Rumunke Irine-Kamelije Begu igrati na Terenu 14 od 7.00 ujutru.

Prvog dana videćemo još nekoliko zanimljivih duela.

Novakovom duelu na „Rod Lejver areni“ prethodiće duel Dominika Tima i Mihaila Kukuškina, sa početkom od oko tri ujutru.

Saša Zverev će morati da bude zadovoljan igranjem na „Margaret Kort areni“, drugom najvećem stadionu u Melburnu. On će se sa Markosom Đironom sastati ne pre 4.30.

Verovatno najzanimljiviji duel dana igraće Denis Šapovalov i Janik Siner, takođe na „Margaret Kort areni“, otprilike kada na teren bude izlazio i Novak.

Beležimo još i duel Marina Čilića i Grigora Dimitrova na Terenu 3 od oko pet ujutru, kao i okršaj Keija Nišikorija i Pabla Karenja Buste na „1573 areni“ ne pre šest ujutru.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.