U trendu

Predsednik Bajerna hvali Salihamidžića

MINHEN – Predsednik Bajerna Herbert Hajner izjavio je da su svi u klubu zadovoljni kako sportski direktor minhenskog kluba Hasan Salihamidžić obavlja svoju funkciju, prenose nemački mediji.

Salihamidžić je u letnjem prelaznom roku u Bajern doveo Matajsa de Lihta iz Juventusa za 67 miliona evra, dok je Sadio Mane plaćen Liverpulu 32 miliona evra. Rajan Gravenberh je stigao iz Ajaksa za 18 miliona evra, dok je Nusair Mazraui došao u Bajern bez obeštećenja.

Minhenski klub je prodao Roberta Levandovskog Barseloni za 60 miliona evra sa bonusima, a Marko Roka je za 12 miliona evra završio u Lidsu. Omar Ričards je za 8,5 miliona evra otišao u Notingem Forest.

„Kada se završi prelazni rok, sešćemo sa Salihamidžićem i razgovarati o njegovoj budućnosti u klubu. Želim da Hasan ostane u klubu, jer on za Bajern radi svim srcem i dušom. Hasan je ovog leta ispunio sve ciljeve postavljene pred njega. Za ovaj prelazni rok je dobio peticu. Srećan sam jer posle godina gaženja sada konačno dobija zaslužene pohvale“, rekao je Hajner.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.