U trendu

Predsednik Borusije: Geceu vrata otvorena

Predsednik Borusije iz Dortmunda Hans Joakim Vacke priznao je da postoji mogućnost da Mats Humels pojača minhenski Bajern, ali i da se Mario Gece vrati u matični klub.

Humelsu ugovor ističe 2017. godine i insistira na povratku u Minhen, gde je prošao omladinsku školu, pa „milioneri“ moraju da ga puste jer im je leto poslednja prilika da zarade na transferu.

„Zabraniti odlazak Humelsu ne bi bio ispravan potez. Moramo da prihvatimo činjenicu da osam godina igra za Borusiju, uskoro će napuniti 28. rođendan i sasvim je normalno da razmišlja o drugim opcijama. Nismo u mogućnosti da ponudimo mnogo novca“, rekao je Vacke, a prenosi Bild.

U drugom smeru mogao bi da krene Gece, ukoliko navijači Borusije odobre transfer nakon što je njegov prelazak u Bajern 2013. godine izazvao mnogo bure.

„Ukoliko bude dostupan, jasno je da ćemo pričati sa njim. Vrata Borusije su mu otvorena. Razgovaraćemo i sa navijačima i objasniti kako je otišao u Bajern, ali ne mislim da mu neće dati drugu šansu“, zaključio je Vacke.

Fudbaleri Borusije nalaze se na drugom mestu na tabeli Bundeslige, sa sedam bodova zaostatka za Bajernom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar