U trendu

Preokret Zvezde za pobedu protiv Olimpijakosa

BEOGRAD – Fudbaleri Crvene zvezde posle preokreta pobedili su u Beogradu grčki Olimpijakos sa 3:1 (0:1), u Beogradu u utakmici 2. kola Lige šampiona.

Pred 43.251 gledaocem, u sjajnom ambijentu na stadionu „Rajko Mitić“, Zvezda je sinoć do drugog trijumfa u elitnom takmičenju, nakon prošlosezonskog nad Liverpulom (2:0), slavila golovima Nemanje Milunovića i Ričmonda Boaćija u samom finišu.

Iz preslikanih situacija, posle dva kornera Marka Marina, Milunović u 87. i Boaći u 90. minutu rešili su prvi od dva susreta dva „bratska kluba“.

Crveno-beli su tako u potpunosti iskoristili igrača više, zbog isključenja Jasina Benzije u 58, samo pet minuta pre izjednačenja preko rezerviste Miloša Vulića.

U „ludom“ drugom poluvremenu, nakon što je u prvom Ruben Semedo doveo goste u vođstvo velikim kiksom golmana Milana Borjana, prvak Srbije je ispisao nove stranice klupske istorije i srpskog fudbala.

I sve to na isti način kao juniori samo nekoliko sati pre ove utakmice, obeležene zajedničkim navijanjem srpskih i grčkih pristalica.

U istoj grupi Bajern je deklasirao Totenhem u gostima sa 7:2, uz četiri gola Serža Gnabrija, i čvrsto drži čelnu poziciju sa šest bodova,

Zvezda je druga sa tri, a Olimpijakos i Totenhem imaju po jedan.

Sledeći meč u Ligi šampiona Zvezda igra u Londonu protiv Totenhema 22. oktobra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar