U trendu

Prikupljeno 50.000 evra u akciji „Asovi za decu“

Blizu 50.000 evra prikupljeno je u humanitarnom meču na stadionu Partizana u akciji „Asovi za decu“, a pomoć je namenjena izgradnji kliničkog odeljenja u Nišu za decu obolelu od raka.

Oko 7.000 gledalaca okupilo se u utorak uveče u Humskoj 1 kako bi na terenu videli prosljavljene srpske fudbalere, koje su sa klupe vodili Radomir Antić i Bora Milutinović.

Navijači su mogli da vide puno majstorija i lepih poteza, a iako je rezultat bio u drugom planu pobedio je Antićev tim sa 5:4.

Publiku su potezima, ali i druženjem, oduševljavali Dejan Stanković, Predrag Mijatović, Nikola Žigić, Milan Jovanović, Mateja Kežman, Ivica Kralj, Nikola Lazetić, Danko Lazović, Goran Stevanović, Mihajlo Pjanović, Perica Ognjenović, Saša Ilić i mnogi drugi…

Utakmica „Asovi za decu“ realizovana u organizaciji Jovana Simića, EXIT fondacije, Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR), FK Partizan i podrške FK Crvena zvezda.

Ulaznice za humanitarni meč prodavale su se po ceni od 300 dinara za sever i jug, 500 dinara zapad i istok, dok su porodične ulaznice (tri) koštale 1.000 dinara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar